Podíl na zisku

17.01.2014 09:00

Být majitelem

Největší sociálních sítí webových stránek na světě realizovat tržby ve výši několika miliard dolarů ročně tím, že všechny zdarma využívat svých internetových stránkách pro své uživatele.

Cílem GlobAllShare není pouze umožnit volné využití pro uživatele, ale aby se cítili světového společenství vlastní, a tím, že bude formovat to, jak se to za vhodné. To je důvod, proč GlobAllShare zajišťuje stavu vlastnictví na každého uživatele v podobě volných akcií během fáze pre-organizace.

Každý člen GlobAllShare, kteří se připojí ke komunitě ve fázi pre-organizace a přispívá ke globálnímu růstu jejich, mohou získat akcie GlobAllShare nepřetržitě celý bezdůvodně a každý měsíc obdrží dividendy od globálního zisku v poměru podílů vlastněných po tomto podniku je vypuštěn.

Vyjádřete svůj podíl z globálního zisku

GlobAllShare sdílí svou globální zisku se svými uživateli, kteří přispěli ke globálnímu růstu a šíření v období pre-organizace.

Poté, co podnik je spuštěn akcionáři GlobAllShare bude dostávat každý měsíc své dividendy z 70% z celosvětového zisku v poměru akcií ve vlastnictví, tedy každý akcionář bude mít konstantní měsíční výdělek.

Ale akcionáři GlobAllShare nebude jen získat měsíční dividendu, ale také může prodat své akcie v nominální hodnotě, vydělávat okamžitý a velká suma tímto způsobem.

Pořiďte si vlastní akcie

Můžete také dostat své podíly v GlobAllShare komunitě prostě ve fázi pre-organizace. Vše, co musíte udělat, je pozvat své přátele a známé na internetových stránkách GlobAllShare je.

Pokud jste pozváni 5 svých přátel úspěšně, dostanete 1 GlobAllShare podíl ihned. Ale můžete nejen získat akcie po vyzvání své vlastní známé, ale po každém dalším uživatelem pozvala své přátele stejně, navíc po známých vašich přátel také, protože až 7 dalších úrovních po každém z vašich přátel, kteří si uvědomí, 5 úspěšných pozvánek bude také získat 1 další GlobAllShare podíl.

Pokud jste pozváni 5 svých přátel úspěšně, dostanete 1 GlobAllShare podíl ihned. Ale můžete nejen získat akcie po vyzvání své vlastní známé, ale po každém dalším uživatel vyzván vašich známých stejně, navíc po známých vašich přátel také, protože až 7 dalších úrovních po každém z vašich přátel, kteří si uvědomí, 5 úspěšných pozvánek bude také získat 1 další GlobAllShare podíl.

Nepřetržitý příjem

Po svých zájmů v globální komunitě GlobAllShare můžete mít kontinuální měsíční příjem, protože jste se vyplatila dividendu z globálního zisku v každém měsíci, v poměru k počtu akcií, které vlastní.

Pokud jste pozváni 5 z vašich přátel k GlobAllShare komunitě úspěšně a vaši pozvaní přátelé také pozvat pět svých přátel v 7 následujících úrovních po vás, pak budete mít nárok na následující dividendy v každém měsíci.

úroveň 1

5 pozvat

1 GAS podíl

stupeň 2

25. vyzvat

5 GAS podíl

úroveň 3

125 pozvat

25 GAS podíl

Úroveň 4

625 pozvat

125 GAS podíl

úroveň 5

3 125 pozvat

625 GAS podíl

Úroveň 6

15 625 pozvat

3 125 GAS podíl

Úroveň 7

78 125 pozvat

15 625 GAS podíl

Celkový

 

19,531 GAS podíl

Podle příkladu, můžete získat celkem 19.531 GlobAllShare bezdůvodné akcie, po kterém budete placené měsíční dividendu po globální zahájení podnikání. Pokud, například, budete platit pouze 0,25 dolar dividendy z globálního zisku za měsíc, dostanete 5000 amerických dolarů za měsíc. Můžete dokonce získat dividendu ve výši měsíční 0,5 dolar, nebo 1,0 dolarů za každý z vašich akcií, tak může být snadno generovány měsíční mzda ve výši $ 10.000 a 20.000 dolarů.

Můžete sledovat počet a hodnotu svých akcií, jakož i částku ve výši vašeho měsíčního dividendy na WebOffice trvale.

Okamžité peníze

Jako člen GlobAllShare komunity se můžete dostat nejen měsíční příjem ve formě dividend, ale velké množství peněz stejně, protože si může své akcie okamžitě prodat.

Po celosvětové zahájení tohoto podniku, kterou může prodat své akcie v nominální hodnotě, čímž se velké množství peněz okamžitě. Vezměme si příklad: v případě, že jmenovitá hodnota akcií 10 dolarů po zahájení podnikání a podle výše uvedeném příkladu si vlastní 19531 akcií GlobAllShare, můžete prodat za celkem 195.531 dolar, takže získáte skvělý částku ihned. Je zřejmé, že nominální hodnota akcií může snadno dosáhnout $ 20 nebo 40 dolarů za akcii, v závislosti na počtu osob používajících komunitní portál GlobAllShare po celém světě.

Je třeba poznamenat, že uživatelé mohou nabývat akcie GlobAllShare pouze po dobu trvání předběžného organizace v souladu s jejich výkonem, a proto, na globální zahájení podnikání pouze ty budou mít akcie, kteří přispěli k rozvoji GlobAllShare.

Po zahájení podnikání bude vydáno nejsou žádné další akcie, tak akcie mohou být zakoupeny od těch výlučně, kteří byli zapojeni do globální vytvoření sítě a dostal akcie za jejich přínos.

Registrace zdarma zde:  https://www.globallshare.com/en/1643082.html